Hefschuifdeuren

Thuis: de plek waar u veilig en geborgen bent. Waar u vrij bent en helemaal uzelf kunt zijn. VEKASLIDE schuifdeursystemen versterken uw gevoel van veiligheid en vrijheid en bieden extra comfort. Geniet van een ongestoord uitzicht en laat licht en frisse lucht binnenkomen. Ondertussen bent u beschermd tegen wind, regen en ongenode gasten. Bovendien kunt u elke woonwens realiseren. Wilt u de tuin met uw living verbinden? Of geeft u de voorkeur aan glas van de vloer tot het plafond voor extra veel licht? Haal gewoon de natuur naar binnen en maak uw woonwensen waar. Want met het nieuwe hefschuifdeursysteem VEKASLIDE zijn er geen belemmeringen...

Het hefschuifdeursysteem voor grenzeloos wooncomfort

Innovatief, duurzaam en praktisch

Energiebesparing: unieke isolatietechniek
ledereen weet het: zuinig omgaan met energie wordt in de toekomst alleen maar belangrijker. De tijd dat grote glasoppervlakken hoge warmteverliezen betekenden, ligt dan ook al ver achter ons. VEKASLIDE is het bewijs dat het beter kan. Met dit innovatieve hefschuifdeursysteem is energiebesparing verzekerd. Daarvoor zorgen de meerkamerprofielen en de door VEKA ontwikkelde dorpel met thermische onderbrekingen. VEKASLIDE zet zo de norm met ongeëvenaarde isolatiewaarden. Goed voor het milieu én voor u: u bespaart kostbare energie en geld.

Absoluut dicht
Laat het buiten koud en stormachtig zijn. Laat heftige slagregens gerust de ruiten geselen. U hebt er geen hinder van, want met VEKASLIDE is het binnen lekker behaaglijk. Daarvoor zorgen de betrouwbare afdichtingen die om de hele deur en deels ook nog in de extra profielen geïntegreerd zijn. Zo wordt tocht voorkomen en blijft vocht buiten. Bij elk weertype kunt u zich thuis helemaal behaaglijk voelen.

Gemakkelijk te reinigen
De gladde profieloppervlakken zijn gemakkelijk te reinigen en geven vuil geen kans. Ook handig: kunststof profielen zijn kleurvast. Met VEKASLIDE gaat u vele jaren lang van uw wooncomfort genieten.

 

Meer kleuren, meer ontwerpvrijheid
Uw persoonlijke wensen laten zich met speels gemak realiseren. VEKASLIDE is het hefschuifdeursysteem dat u de gewenste kleuruit voering kan bieden. Uit het grote aanbod van kleur- en houtdecors (méér dan 50 kleuren!) kunt u gewoon uw favoriete kleur en decor kiezen. Wilt u een extra luxe uitstraling creëren? Maak dan een keus uit de metallic kleurvarianten van VEKA.

Grotere maten
VEKASLIDE onderscheidt zich ook door de maatvoering. De hefschuifdeuren kunnen verdiepings-hoog worden uitgevoerd. Ook zijn een-, twee-, drie- en vierdelige schuifdeuren mogelijk. Ze kunnen dus in elke situatie worden toegepast.

Elegant aanzicht
Met VEKASLIDE realiseert u uw persoonlijke woonideeën, zonder ook maar één concessie aan de uitstraling te hoeven doen. De profielen zijn slank - ook in een verdiepingshoge uitvoering - en staan borg voor een maximale lichtopbrengst. De onderdorpel zorgt voor een naadloze overgang naar buiten. In combinatie met de stijlvolle glaslatten levert dat vanuit elke gezichtshoek een fraai aanzicht op. Niet zichtbaar, maar niet minder belangrijk zijn de afdichtingen. Desgewenst kan ook de afwatering verdekt worden aangebracht. Zo wordt uw huis nog mooier.

Veka

 

Voor meer informatie over deze producten:

Wij adviseren u graag

Markt 5
6446 AD Treebeek - Brunssum
T: 045 522 18 80
kvk nr: 14038505
Glas - Kozijnen - Veranda's